Latest News

Budućnost serijske proizvodnje elektroormara


Prednost comcross proizvodnog pogona je izrada prototipa prilikom svake serijske proizvodnje. U tom procesu, prototip se prvo šalje na odobrenje investitoru, nakon čega slijedi početak proizvodnje. Posljednji protoip izrađen je za njemačkog investitora, a nakon dobivanja zelenog svjetla i uspješne realizacije, očekuju se narudžbe u stotinama primjeraka godišnje.

Projekt i prototip su najčešće već smišljeni od strane investitora, ali comcross aktivno sudjeluje u inženjeringu te pokušava poboljšati trenutni proizvod koji investitor posjeduje. Tome pridonosi i brzina izrade elektroormara, koja ovisi o kompleksnosti proizvoda, ali ovakvi serijski ormari su najčešće gotovi već unutar 2 radna dana od nabave potrebne opreme.

Narudžbe klijenata u kojima se cilja na serijsku proizvodnju najveća su prednost comcross proizvodnog pogona, jer se ovdje mogu pronaći vrhunski alati i tehnologije koje su predviđene za veliku proizvodnu količinu.

Održivost projekta Comcross – proizvodni pogon, a time i proizvodnja elektroormara stoga je osigurana na duži vremenski period, u kojemu će se detaljno razvijenim prototipima i serijskom proizvodnjom nastojati doprijeti do novih naručitelja i investitora.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz instrumenta za Pomoć za oporavak za koheziju i europska područja “REACT-EU”. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost tvrtke comcross croatia d.o.o. za projektiranje, izvođenje i održavanje tehničkih sustava.