Vaša karijera
u comcross croatia

comcross croatia je mlada tvrtka.
Slijedom toga, naši zaposlenici doprinose svojim znanjem i iskustvom. Stoga pridajemo veliku važnost koheziji i ljudskoj interakciji u tvrtki. Kao servisna tvrtka znamo da je zahtjevne zadatke najlakše riješiti u dobro koordiniranom timu.
Polazeći od sjedišta tvrtke u Osijeku, podružnicom u Zagrebu pokrivamo čitavu Hrvatsku, a našim sestrinskim podružnicama u Leonbergu za naše kupce opslužujemo čitav južni i jugozapadni dio Njemačke, te s podružnicama u Oberurselu i Leipzigu pokrivamo Hessen i Saksoniju.
Za tehnička mrežna rješenja u zamahu vremena, stalno tražimo mlade stručnjake, kao i iskusne tehničare i inženjere specijalizirane za telekomunikacije i elektrotehniku. Motivirani mijenjači karijere iz drugih područja također su dobrodošli da nam se pridruže i kvalificiraju intenzivnim i individualnim usavršavanjem za posao.

Mi promoviramo talent!
Prijavite se na vlastitu inicijativu ili nam pošaljite svoje dokumente s informativnom prijavom u elektroničkom obliku, odgovarajući na naše oglase o zaposlenju. Radujemo se što ćemo vas upoznati!

Niste pronašli Vaš posao iz snova? Prijavite se na vlastitu inicijativu! info@comcross-croatia.hr

Naše vrijednosti i misija

Opširnije